AvitaKaveria

Koulutan vertaisryhmän ohjaajia -opas on julkaistu! kirjoittaja: Anne Laimio, 2017.

opassarja_Laimio_kannen_kuva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avita Kaveria -hankkeen toimintakausi 2014 – 2016. Projektin toimijat: projektinvetäjä Heli Lumiaro, projektiassistentti Anja Hilander ja Anitta Raitanen, talousvastaava (yhteystiedot).

Avita Kaveria -hankkeen päämääränä on lisätä yleistä tietoisuutta vertaistuen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille ja vahvistaa vertaistuen saatavuutta paikallisissa yhteisöissä. Hankkeesta enemmän projekti pähkinänkuoreessa-sivulla. Ohjausryhmä

Avita Kaveria – ”ryhdy vertaisohjaajaksi” avita kaveria

Tarjoamme hankkeessa mahdollisuuden kouluttautua ja verkostoitua valtakunnallisesti vertaistoiminnan kouluttajien kanssa ja saamaan uusia ideoita ja materiaalia oman organsaation avita kaveriavertaistoiminnan tueksi.

Avita Kaveria -vertaisohjaaja kouluttajien peruskoulutus järjestetään 7 paikkakunnalla yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Jokaiseen koulutukseen on oma hakunsa.

Avita Kaveria -vertaisohjaaja kouluttajan jatkokoulutus sijoittuu hankkeen loppupuolelle, siinä keskitytään vertaistoimijoiden tukemiseen.

Avita Kaveria – ”vertaistuella on merkitystä” -keskustelutilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan niillä paikkakunnilla, joissa halutaan tiedottaa vertaistoiminnasta ja rekrytoida uusia vertaisohjaajia.

Vuoden 2016 toimintakertomus, (alustava, 13.1.2017) täällä
Vuoden 2016 toimintasuunnitelmasta lisää…AK-vertaistuella_merkitysta-logo-L
Vuoden 2015 toiminnasta kerrotaan…
Vuoden 2014 toiminnasta täällä

 

 

Vertaistoiminnalla tarkoitamme:

Vertaistoiminnalla tarkoitetaan tässä hankkeessa joko vapaamuotoisesti tai organisoidusti järjestäytynyttä keskinäistä apua ja tukea, jossa samassa elämäntilanteessa olevat tai samankaltaisia elämänkohtaloita kokeneet ihmiset pyrkivät yhdessä etsimään tukea tai selvittelemään tai ratkaisemaan erilaisia haastavia elämäntilanteita.

Comments are closed.