Duudsonit

BACK TO SCHOOL -TAPAHTUMA KIUSAAMISTA VASTAAN 14.8.2015 OLI TÄYNNÄ ILOA JA ENERGIAA

Duudsonit ja Pingku

Vantaalaisen Simonkallion koulun lukuvuoden ensimmäinen kouluviikko huipentui koulun kentällä vanhempainyhdistyksen toimesta järjestettyyn Back to School- tapahtumaan, jonka pääesiintyjinä oli Duudsonien Jarppi ja HP.

Tapahtuma alkoi helteisessä säässä yhteisilläAVITA KAVERIA! ”ja ”EI KIUSATA!” – huudoilla juontaja Heli Lumiaron innostamana. Lavalla nähtiin myös useita kertoja Avita Kaveria projektin pehmoinen pingviini -kaveri. Alkajaisiksi rehtori piti tervehdyspuheen, jonka jälkeen tapahtumaa tukeneen Tikkurilan aluetoimikunnan edustaja Petra Pusa kävi tervehtimässä yleisöä.

Heli&banderolli

Lisäksi Sanna Herkama KiVa koulu -hankkesta oli Helin haastateltavana. Hän kertoi mm. uudesta Robinin ja Elastisen haasteesta KiVa kouluille. Haasteessa Robin ja Elastinen haastavat oppilaita kertomaan, miten ovat edistäneet Kiusaamisen vastaisen kulttuurin syntymistä omassa koulussa tai miten he aikovat tehdä sen. Parhaan ehdotuksen lähettänyt koulu saavat Robinin ja Elastisen vierailulle kouluunsa.

Tämän jälkeen vuorossa oli tanssia ja laulua, sekä kolme koulun omaa mahtavaa bändiä, Crossfire, Cool Music sekä Rising Fire, joilta kuultiin mm. Haloo Helsingin ja Van Halenin biisejä.

Duudsonit lavalle!

Tapahtuman puolessa välissä lavalle nousi pääesiintyjät, DUUDSONIT, joiden antoivat läksyksi kiivetä opettajan johdolla peppu edellä puuhun. Sen jälkeen he puhuivat puolisen tuntia vakavaa ja ehdottoman tärkeää asiaa koulukiusaamisesta. Lopuksi he lahjoittivat jokaiselle luokalle nimikirjoituksillaan varustetut julisteet, jotka luokat saavat seinilleen kehystettyinä. Julisteissa lukee ”Meidän luokassa ei kiusata!”

Tapahtuma päättyi rehtorin lukemaan koulurauhan julistukseen ja Vanhempainyhdistyksen kiitoksiin puheenjohtaja Eedi Päivärinteen sanoin. Loppuvaiheessa vapautettiin juhlallisesti esiintymislavan kattoa koristaneet ilmapallot yläilmoihin. Back to School tapahtuma oli onnistunut ja oppilaat lähtivät sen jälkeen iloisina kotiin.

Teksti: Tanja Korhonen (vanhempainyhdistyksen edustaja) Kuvat: Ari Wikman

Tapahtumasta kertoi myös Suomen Vanhaimpainliitto ry

Comments are closed.