#VERTAISHÄSSÄKKÄ

Koe vertaisuuden kirjo pop up -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingissä Narinkkatorilla syyskuussa 2015. Mukana tapahtumassa on ollut kymmenisen järjestöä ja yritystä. Toimijat vuosina 2015 & 2016 täällä

Katso kuvia vuoden 2015 tapahtumasta täällä ja vuoden 2016 tapahtumasta täällä.

Vuonna 2016 tapahtuma oli Kallion Karhupuistossa 19.5.2016. Mukana oli kymmenen pääkaupunkiseudun vertaistoiminnan järjestöä ja yritystä. Yleisö pääsi tutustumaan eri vertaistoiminnan muotoihin pelien ja eri esitysten lomassa aurinkoisessa puistossa. Kiitos kaikille kävijöille! Katso kuvia tapahtumasta täällä.

Tapahtuman järjestää Vertaisuus näkyväksi -verkosto, johon kuuluu pääkaupunkiseudulla toimivia vertaistoiminnan alueella toimivaa järjestöjä tai organisaatioita. Tapahtumakonseptin esittely on täällä.  ”Mistä #vertaishässäkässä on kyse?”


Vertaishäsäkkä_19.5.2016

#VERTAISHÄSSÄKKÄ 19.5.2016 Karhupuistossa Helsinki

Nyt löydät vertaistoimintaa järjestävät tahot samasta paikkaa. Tulee Kallioon kevääseen kokemaan vertaisuuden kirjo ja sen hyvää tekevät vaikutukset. #VERTAISHÄSSÄKKÄ Karhupuistossa 19.5.2016 klo 15 – 17.30

Facebook -tapahtuma täällä
Tapahtuman ohjelma: täällä
Lehdistötiedote täällä

Tapahtuman järjestää Vertaisuus näkyväksi -verkosto, johon kuuluu pääkaupunkiseudulla toimivia vertaistoiminnan alueella toimivaa järjestöjä tai organisaatiota.

Vuoden 2015 toimioita ja hankkeitta oli lähes parikymmentä (täällä). Verkosto on avoin kaikille vertaistoiminnan sektorilla toimiville organisaatiolle vertaisuuden sisällöstä ja toimintamuodosta riippumatta. #VERTAISHÄSSÄKKÄ -tapahtumia on järjestetty myös Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Jyväskylässä. Tapahtumakonseptin esittely on täällä.  ”Mistä #vertaishässäkässä on kyse?”

Facebookbanneri6

 

 

 

Banneri -kuva (jpg) täällä

Comments are closed.