Suuri Kiitos!

suuri-kiitos-ver2

Suuri Kiitos! -kampanjassa Kansalaisareenan Avita Kaveria -hanke muistuttaa kiitoksen merkityksestä. Kampanja on osa Kansainvälisen vertaistuen päivän juhlistamista vuosittain lokakuun kolmantena torstaina.

Jokainen meistä ansaitsee saada kiitoksen siitä, että auttaa toisia. Nyt on vertaisten vuoro. Oli vertaisuuden tukimuoto sitten mikä tahansa, ihmisten kohtaamisella ja vuorovaikutuksella on suuri merkitys.

Vertaistukea saanut: Oletko kiittänyt vertaistukijaasi tai miettinyt, kuinka sen tekisit? Kuka on se tärkeä ihminen, vertainen, jolta sait apua vaikeassa tilanteessa? Kuka auttoi selviytymään?

Kiitä vertaistukijaa joko Suuri Kiitos! -kortilla, jonka voit tulostaa ja antaa haluamallesi henkilölle tai lähetä sähköinen viesti liittämällä siihen Suuri Kiitos! -kuva.

– Tulosta  valmis kortti tästä (voit tulostusasetuksista määrittää kortin koon).

– Suuri Kiitos! -kuvamuodossa täällä (jpg -muoto, sopii esim. sähköpostin liitteeksi ja sosiaaliseen mediaan)

– Voit myös muokata itse korttia käyttämällä tätä versiota. (tulosta kortti, ja kirjoita tai piirrä itse korttiin lisää)

Haaste järjestöille ja yhteisöille: kiittäkää vertaistukijoitanne järjestämällä pieni yhteinen kiitoshetki tai tuomalla esiin muulla tavoin, kuinka tärkeää työtä he tekevät. Jos haluatte järjestönä tai yhteisönä kertoa, miten vertaistukijoitanne kiititte, jakakaa hetkenne kanssamme Twitterissä #SuuriKiitos #vertaistuki

Voitte myös lausua kiitoksenne kaikille vertaistukijoille #SuuriKiitos #vertaistuki

Järjestöille:

– Suuri Kiitos! -kuvamuodossa täällä (jpg -muoto, sopii esim. sähköpostin liitteeksi ja sosiaaliseen mediaan)

– SuuriKiitos! – muokattavissa muodossa täällä (tilaa omalle kirjoitukselle ja järjestön logolle)

Osallistu sinäkin!

Lisätietoa: Kansalaisareena ry, projektikoordinaattori Heidi Kervinen,

heidi.kervinen(at)kansalaisareena.fi

 

Comments are closed.