Webinaari teemana Vieraanvaraisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika

Päivä(t) - 09.06.2020
09:15 - 11:15

Kategoriat


 

Webinaari teemana Vieraanvaraisuus

Tiistaina 9.6 klo 09:15 – 11:15, sisäänkirjautuminen Zoomiin alkaa klo 9:00 (kirjautumislinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään pe 5.6.2020. Tämän webinaarin maksimiosallistujamäärä on 100 henkilöä.

Vieraanvaraisuus on käsite, jolla voidaan kuvata sitä kokemusta, jonka mieleenpainuva ja lämmin kohtaaminen tehdään todeksi. Vieraanvaraisuus yhdistetään usein erilaisiin asioihin, joihin jokaisen meidän historia ja tausta vaikuttavat. Vieraanvaraisuus on tunne, joka voi toteutua pienillä teoilla mutta isolla asenteella.

“Me Kanssalassa ajattelemme, että vieraanvaraisuus on eetos, joka auttaa ihmistä kiinnittymään vapaaehtois- ja kansalaistoimintaan. Havainnoimme syksyllä 2019 toimintaa ja tekemistä 10 erilaisessa yhteisössä, joista olimme kuulleet kokemuksia vieraanvaraisuudesta, niihin yhdistämiemme vapaaehtoisten taholta. Näistä havainnoista syntyi kuusi teemaa, joiden avulla tässä webinaarissa pureudutaan vieraanvaraisuuteen. Tule keskustelemaan ja havainnoimaan yhdessä miten nämä vieraanvaraisuuden teemat tulevat todeksi omassa yhteisössäsi.”

Webinaarin toteuttavat Kanssalan työntekijät Saara Simonen, Joonas Timonen ja Aleksina Tikkinen.

Vieraanvaraisuutta käsitellään siitä näkökulmasta, että jokainen meistä voi olla yhteisönrakentaja ja vieraanvaraisuus ja sen teemat ovat tärkeä lisä vapaaehtoistoiminnan koordinaatioon.

Lisätietoja: Pinja Nieminen, pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi